Testimonials

Stuur een email naar info(@)oogfoto.nl, we streven naar een reactietijd van 1 uur.

‘Eerste reactie meteen: ‘Wauw!”

Als je mij had gevraagd of ik een foto van mijn oog wilde, had ik je waarschijnlijk raar aangekeken. Totdat ik zag hoe zo’n foto er uitziet: Oogfoto maakt van een oog een waar verhaal. Ik had geen idee dat mijn oog een wirwar van draadjes, kleuren en figuren was en kan dankzij Oogfoto ongegeneerd in mijn eigen ogen wegdromen.

Het verhaal en de impact
Het mooie van Oogfoto is dat het resultaat niet alleen een uniek kunstwerkje is, maar gelijk een verhaal vertelt. Toen ik de foto aan mijn vrienden liet zien was de eerste reactie meteen “Wauw! Is dat jouw oog? Laat eens kijken!”. Voordat ik het wist stonden we naar elkaars ogen te staren en probeerden we unieke kenmerken bij elkaar te ontdekken.

Werkwijze
Het Oogfotoproces is een ervaring op zich. Door Jan Willems vriendelijke ontvangst, ongeremde enthousiasme en creatieve blik voel je je meteen op je gemak. Het resultaat is daarom ook méér dan de investering waard!
Een kunstwerk waar je naar blijft kijken!
Jessie.

20170107-oogfoto-mr-9819

We zijn echt laaiend enthousiast!

“We zijn echt laaiend enthousiast. Zoveel verschillen! Thuis gekomen en de ‘levensgrote’ schoonheden bestudeerd. Ik raak niet uitgekeken… Alsof er in mijn ziel gekeken kan worden. Voelt op een of andere manier ook kwetsbaar om het anderen te tonen. Ze zullen een mooi plekje krijgen! Ik vind je een bijzonder mens na contact en de fotosessie wat bevestigd werd met je begeleidende brief. Dank daarvoor.”
Ingrid, Hans, Desley en Vérena.

‘Enthousiasme en openheid’

Oogfoto was onze eerste echte date, een ideale manier om elkaar op een speelse wijze beter te leren kennen. Door de ontspannen sfeer die Jan Willem met zijn enthousiasme en openheid schept, was het een geslaagde ervaring. Leuk ook om mee te kijken bij het proces van elkaars foto.
En meer dan een jaar later zijn we nog steeds elkaars oogappel.
Laura & Marc

‘Een cadeau aan mijzelf’

“Nu, enkele maanden na mijn oogfoto en het zien van andere oogfoto’s merk ik dat ik mensen vaak veel beter in de ogen kijk en iets over hun ogen zeg, een nieuwe manier om contact te maken met iets persoonlijks wat zich vaak in de openbaarheid verstopt, echt een cadeau aan mijzelf”
Frans

‘Door jouw foto heb ik mijn eigen ogen kunnen bekijken!’

“Ik ben naar Oogfoto gekomen omdat mijn vrienden zeggen dat ik blauwe, groene en bruine ogen heb. Ik heb mijn eigen ogen nooit goed gezien want ik heb -15.
Door jouw foto heb ik mijn eigen ogen kunnen bekijken…! En zien dat mijn ogen alledrie de kleuren hebben, ze hadden allemaal gelijk. Ongelofelijk, bedankt!”
Eefje.

20170122-oogfoto-fb-web-logo-9036

‘Oogfoto fascineert!’

“In verband met mijn beroepskeuze heb ik al vele ogen van dichtbij gezien, maar wat was het gaaf hoe Jan Willem nu mijn eigen oog wist vast te leggen! Dat dit werk hem fascineert is te merken en dat vond ik ontzettend leuk. Ik werd verrast door de persoonlijke omgeving en door het gemak waarin hij door zijn betrokkenheid en oprechte interesse bij elk persoon de foto weet te maken van diens voorkeur. Zulke haarscherpe foto’s maken is niet makkelijk en ze zijn prachtig!”
Leonie. Oogarts in opleiding

‘Een dikke aanrader!’

“Toen ik bij Jan Willem aankwam werd ik met open armen ontvangen en heeft hij gemakkelijk en pijnloos een prachtig plaatje geschoten van mijn oog. Binnen een week lag de foto al bij mij op de deurmat en hij hangt nu met trots boven m’n bed.
Een dikke aanrader!”
Shanice

Een echte eye-opener!

De ogen worden ook wel de poorten naar je ziel genoemd, maar hoe vaak bekijk je jouw ogen van dichtbij? Door oogfoto heb ik voor het eerst in mijn leven de poorten van mijn ziel van zo dichtbij gezien, zo gedetailleerd en zo bijzonder. Een echte eye-opener! En onder het genot van een kopje thee en een bordspelletje is mijn oog zonder enige haken en ogen in een ogenblikje vastgelegd op de gevoelige plaat. Ik heb mijn ogen uitgekeken!
Chris.

20161218-oogfoto-hr-tiff-4981-website-lr

“Ik vond het verrassend, in positieve zin! Het was zo persoonlijk. Ik vond het heel leuk dat Jan Willem verschillende soorten foto’s maakte en bepaalde vragen stelde waardoor ik uiteindelijk de foto heb gekregen die ik het mooiste vond.”
Kelly.

Agenda
Galerij
Producten
Voor bedrijven 
Persoonlijk cadeau
Blog  Testimonials
Contact