Jouw persoonlijke cadeau

Wat geef je de persoon die je het liefst ziet?
Een mooi en liefdevol perspectief op zichzelf.
Die geef je een Oogfoto, het meest persoonlijke cadeau.

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een Oogfoto krijgen is een hele beleving, je krijgt meer dan een kunstwerk, het is ook een compleet nieuw perspectief op jezelf. Ook het maakproces is fascinerend. Het is gegarandeerd een persoonlijk cadeau omdat we het kunstwerk samen maken. En het is een duurzaam cadeau wat precies inhaakt op de zero waste trend. Je geeft een dierbare herinnering, in plaats van een doos bonbons.

Heb je wel eens gedacht om een oogfoto cadeau te geven bij een viering waar je anders niks voor kunt verzinnen? Zoek je naar een origineel en uniek cadeau? Je kunt een Oogfoto als afstudeercadeau, als jubileumcadeau of huwelijkscadeau geven. Iemand een kunstwerk van zijn eigen oog cadeau geven getuigt van inzicht en is altijd een schot in de roos.

Zelfs voor de mensen waar je een presentje voor moet bedenken is een Oogfoto een veilige optie die gegarandeerd in de smaak valt. Denk aan je schoonmoeder of schoonvader. Ben je het geven van een fles zat en wil je iets geven wat jullie verbindt of gewoon met kop en schouders boven de andere cadeautjes uitsteekt? Wederom een Oogfoto.

Je kunt ook Oogfoto’s van het hele gezin of de familie samen als cadeau aan oma geven. Denk dan aan twee, vier of meer Oogfoto’s met een familieportret of groepsfoto er bij. Of drie generaties waarin je de overeenkomsten uit jullie DNA kunt zien in de kunstwerken. Het cadeau maken we samen.

Of geef een cadeaubon
Als je zelf ooit een Oogfoto hebt gekregen is de kans groot dat je die ervaring wilt doorgeven, dat kan natuurlijk.
Email me de naam van de ontvanger en de gever(s) en ik maak een persoonlijke kaart zoals hier onder staat.
Die stuur ik jou per post op zodat jij die kunt geven.
De datum kan je vooraf bekijken of later bepalen.
We zien je graag.

Persoonlijk uniek cadeau bon Oogfoto Amsterdam
Het meest persoonlijke en unieke cadeau, een Oogfoto.