Bedrijven & evenementen

Oogfoto: geef een uniek perspectief.

English version

Oogfoto op een beurs of zakelijk evenement Oogfotografie tijdens business event maakt een unieke giveaway

Fantastische eerste indruk

In welke branche u ook actief bent, nieuwe klanten benaderen en een goede indruk achterlaten is vaak moeilijk. Die eerste positieve ervaring is belangrijk voor een goed contact.

Gebruik juist dit moment om uw klanten een persoonlijk cadeau te geven, een die ze waarschijnlijk aan vele anderen willen laten zien.

Met een Oogfoto geeft u ze een close-up foto van hun oog met daar op uw logo of tekst. Daarbij geeft u ze een nieuw en positief perspectief op zichzelf.

Het is altijd een hit op beurzen, congressen en evenementen. Het publiek zal in de rij staan om hun Oogfoto te laten maken.
Ook op zakelijke feesten werkt het perfect. Uw collega’s zullen elkaar van dichtbij kunnen zien zonder dat het vreemd is.

Hoe wilt u dit moment graag delen?

Oogfoto bij uw evenement kan bestaan uit verschillende onderdelen:

Instant prints
Oogfoto’s ter plekke maken en printen 10×15 cm prints, tussen 100 en 500 stuks per dag, twee regels custom tekst op print & optionele stickers op de achterkant.

• Online Galerij
Foto’s in online galerij om direct te delen (LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter)

• Interactieve kunst installatie 
De iOpia installatie creëert een veilige plek om elkaar diep in de ogen te kijken en elkaar in een nieuw licht te zien. Na deze verbindende ervaring maken we Oogfoto’s als herinnering aan dit moment.

Oogfoto op een beurs of zakelijk evenement Oogfotografie tijdens business event maakt een unieke giveaway

Geprint in een minuut, bewaard voor het leven

Met onze zelf ontwikkelde en draagbare fotoinstallatie kunnen Oogfoto’s ter plekke gemaakt worden binnen een minuut. We printen op glanzend, duurzaam, krasbestendige en onscheurbaar fotopapier waar geen vingerafdrukken op verschijnen.

Het resultaat? Een herinnering die veel van uw contacten in hun huis of kantoor zullen ophangen, met uw logo of boodschap er op. Dus of u potentiële klanten wilt aantrekken of uw collega’s wilt charmeren; in hun ogen opvallen is nooit makkelijker geweest.

Contact

Stuur voor vragen of vrijblijvende offerte een email; we kunnen snel schakelen en allerlei oplossingen bieden.


Hier onder ziet u een aantal eerdere samenwerkingen:

Agenda
Galerij
Producten
Voor bedrijven 
Persoonlijk cadeau
Blog  Testimonials
Contact